BloggProffs

Hur jag tjänar 7000-8000 kr varje månad på internet

År 2010 så upptäckte jag ett helt nytt sätt för att tjäna pengar på nätet. Det var inget ”nytt och revolutionerande” men jag hade iallafall inte hört talas om det tidigare. Det jag pratar om är undersökningar där man får ersättning i form av pengar när man har slutfört dem.

I början lät det för bra för att vara sant. Eller ville verkligen någon betala mig pengar för att jag skulle svara på deras undersökningar ? Hursomhelst så var det definitivt värt att testa! Jag var nästan desperat över att hitta en extrainkomst på nätet då mina inkomster i det skedet inte precis var en politiker lön…

Det hela går ut på att registrera sig på webbplatser med sina uppgifter för att sedan få E-Post med tillgängliga undersökningar. Jag förstod ganska snabbt att för att kunna tjäna en bra summa varje månad så skulle ett antal registreringar krävas från min sida. Det skulle ta tid men jag var beredd att lägga ner så mycket tid som krävdes.

Efter att ha reggat mig på ett 50-tal sidor så började min E-Post ta emot mail där undersökningar var tillgängliga. Till en början så tjänade jag ”bara” runt $5 varje gång jag slutförde en enkät. Men allteftersom tiden gick så började jag få erbjudanden där jag kunde kunde tjäna $20 varje gång! Jag trodde inte mina ögon men jag fick pengarna och därefter gjorde jag överföringar till mitt Paypal konto utan några problem.

Jag hade äntligen hittat en extrainkomst där man fick betalt för sina ansträngningar och som verkligen fungerade! När detta skrivs så är det den 18 december 2013 och jag tjänar fortfarande pengar varje månad med hjälp av betalda undersökningar. Jag är medlem på över 1400 webbplatser som tillhandahåller betalda undersökningar så idag har jag inga svårigheter att tjäna mellan 7000-8000 svenska kronor/månad. Att börja med detta var utan tvekan ett av mina bästa beslut någonsin och jag rekommenderar alla som läser detta att hänga på.

I början är det trist och tråkigt då man måste regga sig på många sajter men belöningen lär inte vänta länge på sig.

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu