BloggProffs

Hur bygger man upp en passiv inkomst på internet ?

Det har väl knappast undgått någon att jobbsituationen i Sverige, och även i resten av världen, minst sagt befinner sig i ett kritiskt tillstånd. Allt fler får sparken från sina arbeten då företag måste spara in på pengarna. Det blir även allt vanligare att robotar tar över våra jobb då dessa är mer effektiva plus att lön inte behöver betalas ut. Det är en skrämmande utveckling som vi går till mötes.

Jag har ingen exakt siffra på hur många som går arbetslösa i Sverige idag men vi kan iallafall konstatera en sak. Det är väldigt många… Som arbetslös så får man pengar ifrån Arbetsförmedlingen (om man är inskriven) och man kan även få ersättning ifrån A-kassan osv… Men oftast så räcker inte dessa pengar särskilt långt då man kanske vill ”lyxa” till det någon gång.

Vad kan man då göra ? Jo, man kan bege sig ut på internet och börja bygga upp en passiv inkomst som efter ett tag kan dra in riktigt fina extrapengar.

Internet erbjuder ett helt smörgåsbord när det gäller att tjäna pengar, men det gäller att vara nitisk och kritisk till det som erbjuds. Där finns väldigt många som är oärliga och de är endast ute efter en sak och det är att lura dig på pengar. De är extremt ”slipade” och är proffs på att bygga upp ett förtroende för att sedan sticka dolken i ryggen och sno åt sig pengar.

Nu kom jag ifrån ämnet känner jag. Jag ville bara varna dig så du inte tror att allt är guld och gröna skogar. Internet har även en mörk sida. Men nu gällde det ju hur man skulle gå tillväga för att bygga upp en passiv inkomst.

Jag har nyligen börjat att investera pengar i så kallade profit share program. Enkelt förklarat så är det program där alla inkomster delas mellan personerna som har skapat sajten och samtliga medlemmar. Men även här gäller det att vara på sin vakt då många av dessa program skapas för ett enda syfte, och det är att lura till sig så mycket pengar som möjligt.

Men jag har hittat ett par stycken som verkar vara trovärdiga och som även fungerar väldigt bra. Att ansluta sig till något sådant program är ett av de enklaste sätten för att skaffa sig en passiv inkomst ganska snabbt.

Vill du få mer information om vilka program som jag har investerat pengar hos ? Då kan du läsa mer på min blogg som du hittar genom att klicka på ”tjäna pengar på internet” länken längst ner i högerspalten.

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu