BloggProffs

Slipp stressen – handla dina julklappar på nätet

Nu när det börjar gå mot jul så har vi människor en sak gemensamt. Vi spenderar pengar på julklappar! Ibland så kostar det mer än det smakar och som alla bör veta så får man inte precis prylarna till nedsatta priser innan jul… Butikerna drar istället ner priserna vid den beryktade mellandagsrean. Extremt smart om du frågar mig då de flesta inte är så sugna på att köpa julklappar efter jul. Men egentligen borde man gjort detta då man hade sparat en hel del pengar.

Men det går faktiskt att komma undan rätt så smärtfritt även innan jul. Då syftar jag först och främst på din plånbok. I andra hand så syftar jag på all stress julhandeln innebär. Jag själv har aldrig varit särskilt intresserad av att stångas ute i trängseln på stan för att hitta perfekta julklappar men man har ju varit så illa tvungen ibland. Därför är jag väldigt positiv till att sätta sig framför datorn i lugn och ro för att leta julklappar till alla sina nära och kära.

Visst, många tycker säker att det är mysigt att sticka ut på stan för att få den rätta ”julkänslan” men då beställer jag hellre hem mina julklappar från internet för att sedan gå ner på stan och ta en varm kopp choklad eller något liknande. Jag upplever julen som en mysig högtid men jag vill till varje pris undvika julstressen.

E-handeln ökar för varje år som går när det gäller julen och det vore konstigt annars. Det är så enkelt att hitta precis det man söker och till riktigt låga priser. Det enda man behöver är egentligen sökmotorn Google plus en jämförelsesajt som t.ex Prisjakt eller Pricerunner. Sen är det bara till att surfa in på sajten som erbjuder bäst pris på varan som du önskar köpa!

Same procedure every year

Varje år, den 10 december, så sätter jag mig ner framför datorn med en kopp glögg (med nötter och russin såklart) och beställer alla mina julklappar. Det har blivit en tradition och det känns riktigt bra. Det är en lagom tidpunkt för att börja tänka på julklappsköp tycker jag. Varorna levereras sedan antingen hem till min dörr eller till närmaste uthämtningsställe. Beror på hur stora paket jag inhandlar. Allt sker lagom till Lucia och sen är det bara till att koppla av och invänta julafton.

Så om du fortfarande håller på med ”old school” sättet när det gäller julklappar så rekommenderar jag dig att tänka om. Med dagens teknik så ska man inte behöva stressa ihjäl sig när det gäller julen.

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu