BloggProffs

Hitta svenska affiliateprodukter hos Clickbroker

Jag har marknadsfört en hel del digitala produkter ifrån affiliatejätten Clickbank sedan slutet på år 2008. Problemet med Clickbank är att samtliga deras produkter är på engelska (i vissa fall översatta till Spanska, Tyska och Franska) och många som bor här i Sverige kan eller har inte lärt sig engelska. Vad händer då ? Jo, då kan dessa personer inte köpa produkten och det förlorar alla parter på. Iallafall om produkten är bra. Det finns tyvärr många digitala produkter som rent ut sagt är skit inne på Clickbanks egna marketplace.

Jag vet detta ganska bra då jag har fått nöjet att testa en hel del skitprodukter genom åren…

Men på senare tid så har ett svenskt affiliatenätverk poppat upp på marknaden. Namnet på detta är Clickbroker.

Clickbroker är som sagt ganska nystartat och detta innebär att dem inte har så många digitala produkter att erbjuda än så länge. Men utbudet fylls hela tiden på och är man t.ex intresserad av att synas bättre hos sökmotorn Google så finns här en sådan produkt till försäljning. Där finns även en annan produkt som går under namnet Automatiskt Inkomstsystem och här får man lära sig från grunden hur man ska bygga en inkomst som inom 1-3 månader kommer bli 100% automatiskt. Låter inte helt fel.

Fungerar det ? Det kan jag inte svara på då jag inte själv har köpt det ännu. Men det låter helt klart intressant.

Så här har du 2 alternativ. Du kan antingen bege dig till Clickbroker för att köpa någon produkt som du fattar tycke för eller så väljer du att regga ett konto där du då agerar affiliate åt någons digitala produkt. Väljer du det sistnämda så kommer du att tjäna provision på varje försäljning som du förmedlar och det är totally awesome om du frågar mig!

Taggar:

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu