BloggProffs

Låna 6000 kr helt utan avgift och ränta

Att låna pengar är för många en skrämmande del i livet. Många tänker automatiskt på de skyhöga räntorna som erbjuds och alla andra avgifter som kommer till. Man ska veta att banker lever gott på att låna ut pengar till sina kunder men det är inte tal om att bankerna ska lura dig som kund. Dem finns faktiskt till för att hjälpa personer som behöver låna.

I förrgår när jag lyssnade på radion så hörde jag att bara i Sverige så ligger skulder på uppemot 70 miljarder i obetalda räkningar när det gäller så kallade sms lån. 70 miljarder !? Det är astronomiska summor men det finns en förklaring till detta. Många aktörer som lånar ut mindre belopp skiter helt enkelt i att ta en kreditupplyssning på personen som vill låna pengar.

Konsumentverket har gett sig in i leken och har delat ut en varning till de 7 största sms låneföretagen i Sverige. Man kan bara hoppas på att dem lyssnar och tar del av kritiken och givetvis också förändrar systemet. En kreditupplyssning bör vara A och O när man ska låna.

Nu hade jag tänkt att tipsa om Vivus.se där man helt utan kostnad kan låna uppemot 6000 kr. Erbjudandet gäller nya kunder som lånar för allra första gången. Kan kanske komma väl till pass nu när det börjar närma sig juletider ? Då lär många behöva extrapengar i plånboken skulle jag tro.

Jag har själv utnyttjat erbjudandet för ungefär 1 månad sedan och det fungerade klockrent. Nackdelen är att pengarna ska betalas tillbaka men det är svårt att komma ifrån… En riktigt bra nödlösning när det kärvar med ekonomin någon månad men låt det inte bli en vana. Då är det lätt att börja ta nya lån för att betala av de gamla och då är du ute på extremt hal is…

Don’t do it !!!

Taggar: ,

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu