BloggProffs

3 affiliatenätverk där du bör registrera ett konto

Igår nämde jag lite om affiliatenätverk och hur man kan börja tjäna pengar ifrån dem. Idag tänkte jag därför tipsa om de 3 bästa nätverken (enligt mig) som man bör registrera ett konto hos. Var inte orolig, att skapa ett konto är alltid gratis och det kostar inte heller något i månadsavgift eller något annat skumt.

Snubblar du över en sajt som vill ha betalt för att du ska bli medlem så är mitt råd att stänga ner sidan så snabbt du bara kan och aldrig bege dig dit mer! Det är 100% bluff då.

Då kör vi igång!

Adtraction

Här hittar man hundratals olika annonsörer där man kan anmäla sitt intresse. Det kvittar egentligen vad du skriver om, du lär hitta något som passar utmärkt för din sajt. Om du driver en webbplats som handlar om lån så ska du definitivt anmäla dig här. Här finns massor av valmöjligheter inom den nischen.

Adrecord

Även här finns ett väldigt stort urval av annonsörer. En stor fördel, om man väljer att vara affiliate åt Adrecords egna annonsprogram, är att man kan tjäna uppemot 600 kr på att värva sina besökare! Man får inte betalt direkt efter att ha värvat någon, man får istället betalt i 3 led. 200 kr första gången personen du värvade får sin första utbetalning och därefter 200 kr andra och tredje gången som utbetalning sker.

Jag har själv tjänat många tusenlappar på detta sätt så det fungerar klockrent.

Tradedoubler

Detta var det allra första nätverket som jag började arbeta med. Har man en webbplats om gambling/casino så finns här annonsörer som gärna vill synas och höras och dem betalar även väldigt bra. Svenskaspel erbjuder t.ex runt 500 kr om du lyckas värva en vän/besökare till deras webbplats. 2-3 nya registreringar varje månad innebär 1000-1500 kr i ren förtjänst i din plånbok. Rekommenderas varmt då det är enkelt att värva nya spelare till Svenskaspel. Iallafall om du har hyfsat mycket besökare till din sajt.

Nyttigt tips

Välj ut ett affiliatenätverk till att börja med. Signar du upp dig på flera olika så blir det bara rörigt. När du har kommit igång och tjäna pengar så kan du bygga efterhand. Då blir det mycket lättare och även enklare att fokusera fullt ut.

Taggar:

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu